Efficient And Best Accurate
Detailed description

Verbrossingstemperatuurtest - BAIJIAN

Detection standard

  • Detection specification

Welke instelling is het beste voor het testen van de verbrossingstemperatuur? BAIJIAN Materials Testing Laboratory biedt diensten voor het testen van de verbrossingstemperatuur. Het is een hightech onderneming en een testinstituut in collectieve eigendom met volledige kwalificaties, complete laboratoriuminstrumenten en een sterk wetenschappelijk onderzoeksteam. 7-15 testrapporten worden op werkdagen uitgegeven en de testrapporten ondersteunen het QR-codesysteem om de authenticiteit. Meerdere laboratoriumvestigingen in het hele land ondersteunen landelijke testdiensten voor huis-aan-huisbemonstering/monsteraflevering.

Detectiecyclus: 7-15 werkdagen

Testkosten: Eerste inspectie van monsters. Na de initiële inspectie wordt er een offerte gemaakt op basis van de testbehoeften van de klant en de complexiteit van het experiment.

Testitems voor verbrossingstemperatuur

Test voor verbrossingstemperatuur, impact-verbrossingenttemperatuurtest, verbrossingstemperatuurtest bij lage temperatuur, verbrossingsovergangstemperatuurtest, enz. (Voor meer testitems kunt u de online laboratoriumingenieur raadplegen voor gedetailleerde antwoorden. )

Testbereik voor verbrossingstemperatuur

Polyurethaan, kunststof, pp, generatoras, stalen scheepsplaat, ankerkettingstaal, amorfe legering, materiaal uit gegoten staal, drukvat, nylon, koper, HDPE, PVC, rubber, duplex roestvrij staal, volledig fluoretherrubber, polyamide, PBT, elastische materialen, plastic, fenol, epoxyhars, waterdichte strips, glasvezel, staal, enz.

Wat zijn het gebruik van BAIJIAN prestatietestrapporten van derden? Welke problemen kan het u helpen oplossen?

1. R&D-gebruik. (Ontwikkel nieuwe producten, maar kom tijdens het onderzoeks- en ontwikkelingsproces enkele moeilijke problemen tegen. Gebruik testgegevens van derden om de oorzaak van het probleem te vinden, verkort de onderzoeks- en ontwikkelingscyclus en verminderce onderzoeks- en ontwikkelingskosten)

2. Verbeter de productkwaliteit. (Vind uw eigen productproblemen via testrapporten van derden, verlaag de productiekosten en verbeter de productkwaliteit)

3. Diagnose van industriële problemen. (Er hebben zich enkele afwijkingen in het product voorgedaan. Gebruik tests van derden om de oorzaak van de afwijking te vinden, het probleem op tijd te vinden en op te lossen en de verliezen te verminderen)

4. Verkoop en gebruik. (Tijdens het verkoopproces van producten zorgt het uitgeven van testrapporten van derden ervoor dat klanten meer vertrouwen krijgen in hun producten.)

5. Gebruik van wetenschappelijke onderzoeksgegevens.

Testnorm voor verbrossingstemperatuur

ASTM D746-2014 Bepaling van verbrossing van kunststoffen en elastische materialen door middel van impactmethode Temperatuurtest

ASTM D1790-2014 Test voor het bepalen van de verbrossingstemperatuur van kunststofplaten met behulp van impactmethode

GB/T 5470-2008 Bepaling van de verbrossingstemperatuur van kunststoffen met impactmethodologieod

GOST 16782-1992 Bepaling van de buigingstemperatuur van kunststoffen

GOST 16783-1971 Bepaling van de extrusie-buigtemperatuur van ringvormige gevouwen kunststofmonsters

ISO 974-2000 Bepaling van de impact-verbrossingstemperatuur van kunststoffen

JIS K7216-1980 Kunststofverbrossingstemperatuurtest

Wat zijn de voordelen van het BAIJIAN Materials Testing Laboratory?

1. Een collectief testbureau met volledige kwalificaties en wetenschappelijke, eerlijke en nauwkeurige testrapporten.

2. Er zijn meerdere laboratoriumvestigingen verspreid over het land, die huis-aan-huisbemonstering ondersteunen/monsters verzenden voor testen.

3. De testcyclus is kort, de testkosten zijn laag en het experimentele plan is completer.

4. Voor de initiële inspectie van monsters worden tijdens de initiële inspectie geen testkosten in rekening gebracht.

5. Het testrapport ondersteunt het scannen van de QR-code om de authenticiteit te controleren.

BAIJIANtestproces

1. Stuur monsters. (Communiceer met ingenieurs, dien uw eigen testvereisten in en stuur monsters naar ons onderzoeksinstituut)

2. Eerste inspectiemonsters. (Voer na ontvangst van het monster een voorlopige inspectie van het monster uit en formuleer een gedetailleerd experimenteel plan)

3. Offerte. (Na de eerste inspectie wordt er een offerte gemaakt op basis van de testbehoeften van de klant en de complexiteit van het experiment)

4. Beide partijen bevestigen dit, ondertekenen een vertrouwelijkheidsovereenkomst en starten het experiment.

5. Het duurt 7-15 werkdagen om het experiment te voltooien.

6. Verstuur het testrapport per post en zorg voor postservice.

Het bovenstaande is de relevante inleiding tot de verbrossingstemperatuurtest. Als u andere testbehoeften heeft, kunt u de laboratoriumingenieur raadplegen om u te helpen deze op te lossen.

Previous post:Endoscopie - BAIJIAN Next chapter:


TEL:400-101-7153       EMAIL:service@Baijiantest.com      ADD:No. 700, Yishan Road, Xuhui District, Shanghai

Copyright © 2021-2022 Shanghai Baijian Co., Ltd. All Rights Reserved.   www.zhijiantest.com   BAIJIAN sitemap


seo seo