Efficient And Best Accurate
Detailed description

Hydrofiliciteitstest - BAIJIAN

Detection standard

  • Detection specification

Waar kan ik een hydrofiliteitstest krijgen? Waar kan ik een hydrofiliteitstestrapport krijgen? Het BAIJIAN-materiaaltestbureau kan hydrofiliciteitstestdiensten leveren voor CMA-kwalificatiecertificeringsbureaus, hightechbedrijven, materiaallaboratoria van derden en productspecifieke. Voor problemen die zich voordoen bij R&D en kwaliteitscontrole, bieden wij uitgebreide oplossingen voor het testen van componenten, producttesten, producttesten, instrumenttesten, enz. De apparatuur is compleet en het wetenschappelijke onderzoeksteam is sterk. Het testrapport kan binnen 7-15 werkdagen worden afgegeven. Scan de QR-code om de echtheid te controleren. Valse, landelijke huis-aan-huisbemonsterings- en monstertestdiensten, korte testcyclus, lage testkosten, wetenschappelijke en nauwkeurige testgegevens!

Test cyclus: 7-15 werkdagen

Testkosten: Ingenieurs ontwikkelen experimentele plannen en offertes op basis van de testbehoeften van klanten en ervaringmentale complexiteit.

Hydrofiliteitstestbereik

Siliciumwafels, cellen, elektrodematerialen, contacthoeken, koolstofnanobuisjes, niet-geweven heteluchtstoffen, schuurmiddelen, poeders, zonnecellen, aluminiumfolie, stoffen, vezels, stoffen, stof, etc.

Hydrofiliteitstestitems

Solid hydrofiliciteitstest, oppervlaktehydrofiliteitstest, hydrofiele valtest, hydrofiele verouderingstest, etc. (Voor meer behoeften kunt u de laboratoriumingenieur raadplegen en wij zullen u één-op-één antwoorden.)

Wat zijn de functies van het BAIJIAN-testrapport ? ?Welke problemen kan het u helpen oplossen?

1. Verkoop en gebruik. (Verkoop uw eigen producten en geef testrapporten van derden uit om klanten meer vertrouwen te geven in de kwaliteit van uw producten)

2. Gebruik voor onderzoek en ontwikkeling. (Tijdens het onderzoeks- en ontwikkelingsproces komen enkele moeilijke problemen voor, en de problemen worden opgelost aan de hand van testrapportgegevens, waardoor de onderzoekstijd wordt verkort.e ontwikkelingscyclus en het verlagen van de onderzoeks- en ontwikkelingskosten)

3. Verbeter de productkwaliteit. (Door testgegevens te vergelijken kunnen we de problemen van onze eigen producten ontdekken, de productkwaliteit verbeteren en de productiekosten verlagen)

4. Gebruik van wetenschappelijke onderzoeksgegevens.

5. Bieden, biedgebruik (BAIJIAN heeft een relatief korte testcyclus, lage testkosten en hoge herkenning, en is vooral geschikt voor bieden)

Testnorm voor hydrofiliciteit

GB/T 22638.9-2016 Testmethode voor aluminiumfolie Deel 9: Detectie van hydrofiliciteit

FZ/T 50040-2018 Testmethode voor hydrofiel eigenschappen van chemische vezels korte vezels

HG/T 4917-2016 Hulpmiddelen voor het verven en afwerken van textiel amino siliconenolie waterverzachter hydrofielBepaling van de prestaties

HY/T 212-2016 Testmethode voor hydrofiliciteit van omgekeerde osmosemembraan

HY/T 266-2018 Test voor hydrofiliciteit van het oppervlak van ultrafiltratiemembraan met holle vezels onder externe druke Contacthoekmethode

ISO 10426-2 AMD 1-2005 Cement en materialen voor het cementeren van putten in de aardolie- en aardgasindustrie Deel 2: Tests van cement voor oliebronnen Modificatie 1: Hydrofiliciteitstest

NF EN 828-1998 Kleefstoffen. Hydrofiliteit. Bepaling door primaire oppervlaktespanning en contacthoek van een vast oppervlak

Wat zijn de voordelen van BAIJIAN-testen? Waarom kiezen voor BAIJIAN?

1. BAIJIAN is een testinstituut voor collectief eigendom.

2. Voor monsters voor initiële inspectie worden tijdens de initiële inspectieperiode geen testkosten in rekening gebracht.

3. Meerdere laboratoriumvestigingen in het hele land ondersteunen huis-aan-huisbemonstering/het verzenden van monsters voor testen.

4. De testcyclus is kort, de testkosten laag en het experimentele plan is voltooid.

5. Volledige kwalificaties, complete laboratoriumapparatuur en een sterk wetenschappelijk onderzoeksteam.

6. 36 talen ondersteunen MSDS-schrijfservice

BAIJIAN testproces voor voorbeeldverzending

1. Voorbeeldverzending

2. Eerste inspectie Voorbeeld

3. Offerte

4. Beide partijen bevestigen dit, ondertekenen een vertrouwelijkheidsovereenkomst en starten het experiment

5. Voltooi het experiment binnen 7-15 werkdagen

6. Uitgifte van testrapport en post-service.

Het bovenstaande is de relevante inleiding tot het testen van hydrofiliciteit. Als u andere testbehoeften heeft, kunt u de laboratoriumingenieur raadplegen om u te helpen deze te beantwoorden.

Previous post:Houtskooltesten - BAIJIAN Next chapter: Endoscopie - BAIJIAN


TEL:400-101-7153       EMAIL:service@Baijiantest.com      ADD:No. 700, Yishan Road, Xuhui District, Shanghai

Copyright © 2021-2022 Shanghai Baijian Co., Ltd. All Rights Reserved.   www.zhijiantest.com   BAIJIAN sitemap


seo seo