Efficient And Best Accurate




Detailed description

Testen van poederlegeringen - BAIJIAN

Detection standard

  • Detection specification

Wat zijn de items voor het testen van poederlegeringen? Waar kunt u terecht voor het testen van poederlegeringen? Het BAIJIAN-materiaaltestbureau kan testdiensten voor poederlegeringen, materiaallaboratoria van derden, hightechbedrijven en CMA-kwalificatiecertificeringsbureaus leveren, voornamelijk gericht op testen, testen en wetenschappelijk onderzoek. Het testrapport wordt voornamelijk binnen 7-15 werkdagen uitgegeven . Het testrapport ondersteunt het scannen van de QR-code om de authenticiteit te controleren. Meerdere laboratoriumvestigingen in het hele land ondersteunen landelijke testdiensten voor huis-aan-huisbemonstering/monsteraflevering.

Testbereik voor poederlegeringen

Vanadium-aluminiumlegeringspoeder, titaniumlegeringspoeder, gecementeerd carbidepoeder, tantaal-gebaseerd legeringspoeder, nikkel-gebaseerde poederlegering, spuitpoederlegering, hoge temperatuur poeder legering, zelfvloeiend poeder en goud, op kobalt gebaseerde poederlegering, waterstofopslagpoeder en goud, enz.

Testitems van poederlegeringen

Detectie van deeltjesgrootte, vochtdetectie, smeltpuntdetectie, detectie van sproeidikte, detectie van zuurstof- en stikstofgehalte, detectie van fysieke eigendommen, detectie van morfologie, detectie van zoutnevel, testen van hechtsterkte, testen van metallurgische sterkte, enz.

Wat doet het externe BAIJIAN-testrapport? ? Welke problemen kan het u helpen oplossen?

1. Verkoopgebruik. (Verkoop uw eigen producten en geef testrapporten van derden uit om klanten meer vertrouwen te geven in de kwaliteit van uw producten en uw producten overtuigender te maken in de verkoop)

2. Gebruik voor onderzoek en ontwikkeling. (Tijdens het onderzoeks- en ontwikkelingsproces komen we enkele moeilijke problemen tegen, en deze problemen worden opgelost aan de hand van testrapportgegevens, waardoor de onderzoeks- en ontwikkelingscyclus wordt verkort en de onderzoeks- en ontwikkelingskosten worden verlaagd)

3. Verbeter de productkwaliteit. (Door testgegevens te vergelijken, kunt u uw eigen productproblemen ontdekken, de productkwaliteit verbeteren en de productiekosten verlagen)

4. Simuleer de productie. (Door middel van formuletesten services kunnen we betere producten in dezelfde branche testen en een gesimuleerde productie realiseren)

5. Gebruik van wetenschappelijke onderzoeksgegevens.

6. Bieden en bieden (BAIJIAN heeft een relatief korte testcyclus, lage testkosten en hoge herkenbaarheid, en is vooral geschikt voor bieden)

Wat zijn de voordelen van BAIJIAN-testen? Waarom kiezen voor BAIJIAN?

1. BAIJIAN is een testinstituut dat gezamenlijk eigendom is.

2. Eerste inspectiemonsters.

3. Meerdere laboratoriumvestigingen in het hele land ondersteunen huis-aan-huisbemonstering/verzenden van monstertests.

4. De testcyclus is kort, de testkosten zijn laag en het experimentele plan is voltooid.

5. Volledige kwalificaties, complete laboratoriumapparatuur en een sterk wetenschappelijk onderzoeksteam.

6. Ondersteuning van MSDS-schrijfservice in 36 talen

BAIJIAN voorbeeldverzend- en testproces

1. Voorbeeldverzending

2. Eerste inspectie Voorbeeld

3. Quotum

4. Beide partijen bevestigen dit, ondertekenen een vertrouwelijkheidsovereenkomst en starten het experiment

5. Voltooi het experiment binnen 7-15 werkdagen

6. ProbleemTestrapport, na service.

Het bovenstaande is de relevante inleiding tot het testen van poederlegeringen. Als u andere testbehoeften heeft, kunt u de laboratoriumingenieur raadplegen om u te helpen antwoorden.


TEL:400-101-7153       EMAIL:service@Baijiantest.com      ADD:No. 700, Yishan Road, Xuhui District, Shanghai

Copyright © 2021-2022 Shanghai Baijian Co., Ltd. All Rights Reserved.   www.zhijiantest.com   BAIJIAN sitemap


seo seo