Efficient And Best Accurate




Detailed description

Ternaire conjugatietest - BAIJIAN

Detection standard

  • Detection specification

Wat zijn de items voor het testen van ternaire conjugaties? Waar kunt u terecht voor ternaire conjugatietests? BAIJIAN materiaaltestbureau kan ternaire conjugatietestdiensten, materiaallaboratoria van derden, hightechbedrijven, CMA-kwalificatiecertificeringsbureaus leveren, voornamelijk gebaseerd op voornamelijk testen, testen en wetenschappelijk onderzoek. Het testrapport zal binnen 7-15 werkdagen worden uitgegeven. dagen. Het testrapport ondersteunt het scannen van de QR-code om de authenticiteit te controleren. Meerdere laboratoriumvestigingen in het hele land ondersteunen landelijke testdiensten voor huis-aan-huisbemonstering/monsteraflevering.

Ternair geconjugeerde testbereik

Ternair geconjugeerde polymeren, ternair geconjugeerde fotokatalytische materialen, ternair geconjugeerde thermo-elektrische materialen, ternair geconjugeerde copolymeren, ternair geconjugeerde Yuan geconjugeerde composietmaterialen, ternair geconjugeerde structuur fotovoltaïsche materialen, enz.

Ternaire conjugatietestitems

Opto-elektronische prestatietests, bondingprestatietests, testen van dempingsprestaties, testen van microstructuren, testen van het fluorescentiespectrum, testen van synthesekarakterisering, testen van specifieke oppervlakken, enz.

Wat doet het externe BAIJIAN-testrapport? Welke problemen kan het u helpen oplossen?

1. Verkoopgebruik. (Verkoop uw eigen producten en geef testrapporten van derden uit om klanten meer vertrouwen te geven in de kwaliteit van uw producten en uw producten overtuigender te maken in de verkoop)

2. Gebruik voor onderzoek en ontwikkeling. (Tijdens het onderzoeks- en ontwikkelingsproces komen we enkele moeilijke problemen tegen, en deze problemen worden opgelost aan de hand van testrapportgegevens, waardoor de onderzoeks- en ontwikkelingscyclus wordt verkort en de onderzoeks- en ontwikkelingskosten worden verlaagd)

3. Verbeter de productkwaliteit. (Door testgegevens te vergelijken, kunt u uw eigen productproblemen ontdekken, de productkwaliteit verbeteren en de productiekosten verlagen)

4. Simuleer de productie. (Door middel van formuletestdiensten kunnen we betere producten testendezelfde industrie en het realiseren van gesimuleerde productie)

5. Gebruik van wetenschappelijke onderzoeksgegevens.

6. Bieden en bieden (BAIJIAN heeft een relatief korte testcyclus, lage testkosten en hoge herkenbaarheid, en is vooral geschikt voor bieden)

Ternaire conjugatieteststandaard

NY/T 1671-2008 Bepaling van het gehalte aan geconjugeerd linolzuur (CLA) in melk en zuivelproducten door middel van gaschromatografie

SN /T 5443-2022 Bepaling van fluopopop, fluopopop-propaat (dat fluopiofen bevat) en conjugaatresiduen in plantaardig voedsel voor export door vloeistofchromatografie-massaspectrometrie/massaspectrometrie

Wat zijn de voordelen van BAIJIAN-testen? Waarom kiezen voor BAIJIAN?

1. BAIJIAN is een testinstituut dat gezamenlijk eigendom is.

2. Eerste inspectiemonsters.

3. Meerdere laboratoriumvestigingen in het hele land ondersteunen huis-aan-huisbemonstering/verzenden van monstertests.

4. De testcyclus is kort, de testDe kosten zijn laag en het experimentele plan is voltooid.

5. Volledige kwalificaties, complete laboratoriumapparatuur en een sterk wetenschappelijk onderzoeksteam.

6. Ondersteuning bij het schrijven van MSDS-services in 36 talen

BAIJIAN voorbeeldtestproces

1. Stuur monsters

2. Monsters van eerste inspectie

3. Offerte

4. Bevestigd door beide partijen, teken een vertrouwelijkheidsovereenkomst en start het experiment

5. Voltooi het experiment binnen 7-15 werkdagen

6. Geef een testrapport af en zorg voor post-service.

Het bovenstaande is de relevante inleiding tot de ternaire vervoegingstest. Als u andere testbehoeften heeft, kunt u de laboratoriumingenieur raadplegen om u te helpen deze te beantwoorden.


TEL:400-101-7153       EMAIL:service@Baijiantest.com      ADD:No. 700, Yishan Road, Xuhui District, Shanghai

Copyright © 2021-2022 Shanghai Baijian Co., Ltd. All Rights Reserved.   www.zhijiantest.com   BAIJIAN sitemap


seo seo