Efficient And Best Accurate




Detailed description

Structurele karakteriseringsanalyse - BAIJIAN

Detection standard

  • Detection specification

Wat zijn de items van structurele karakteriseringsanalyse? Waar kunt u terecht voor structurele karakteriseringsanalyse? BAIJIAN materiaaltestinstellingen kunnen structurele karakteriseringsanalysediensten, materiaallaboratoria van derden, hightechbedrijven en CMA-kwalificatiecertificeringsinstellingen leveren, die zich voornamelijk richten op analyse, analyse en wetenschappelijk onderzoek. Het analyserapport wordt voornamelijk binnen 7-15 werkdagen uitgegeven. Het analyserapport ondersteunt het scannen van de QR-code om de authenticiteit te controleren. Meerdere laboratoriumvestigingen in het hele land ondersteunen landelijke testdiensten voor huis-aan-huisbemonstering/monsteraflevering.

Reikwijdte van structurele karakteriseringsanalyse

Grofkorrelige grondvuller, steenkoolpek, katoenpulp, materialen op cementbasis, koolstofvezelstructuur, C/SiC-composietmaterialen, polymeervlokmiddelen, kationisch zetmeel , BOPP-materialen, met epoxy gemodificeerd polyurethaan op waterbasis, hydroxyapatiet, composietmaterialen van nano-titaandioxide, enz.

Analyseprojecten: structurele karakteriseringsanalyse, mesostructuurkarakteriseringsanalyse, microstructuurkarakteriseringsanalyse, enz.

Wat houdt de BAIJIAN-analyse van derden in? rapport doen? Welke problemen kan het u helpen oplossen?

1. Verkoopgebruik. (Verkoop uw eigen producten en geef testrapporten van derden uit om klanten meer vertrouwen te geven in de kwaliteit van uw producten en uw producten overtuigender te maken in de verkoop)

2. Gebruik voor onderzoek en ontwikkeling. (Tijdens het onderzoeks- en ontwikkelingsproces komen we enkele moeilijke problemen tegen, en deze problemen worden opgelost aan de hand van testrapportgegevens, waardoor de onderzoeks- en ontwikkelingscyclus wordt verkort en de onderzoeks- en ontwikkelingskosten worden verlaagd)

3. Verbeter de productkwaliteit. (Door testgegevens te vergelijken, kunt u uw eigen productproblemen ontdekken, de productkwaliteit verbeteren en de productiekosten verlagen)

4. Simuleer de productie. (Via formuletestdiensten kunnen we testenbetere producten in dezelfde branche en een gesimuleerde productie realiseren)

5. Gebruik van wetenschappelijke onderzoeksgegevens.

6. Bieden en bieden (BAIJIAN heeft een relatief korte testcyclus, lage testkosten en hoge herkenbaarheid, en is vooral geschikt voor bieden)

Standaard voor structurele karakteriseringsanalyse

T/CNS 17-2020 Microstructuurkarakterisering en testmethoden voor mechanische eigenschappen voor ongelijksoortige metaalgelaste verbindingen aan het veiligheidseinde van een kerncentrale

BAIJIAN-detectie Wat zijn de voordelen? Waarom kiezen voor BAIJIAN?

1. BAIJIAN is een testinstituut dat gezamenlijk eigendom is.

2. Eerste inspectiemonsters.

3. Meerdere laboratoriumvestigingen in het hele land ondersteunen huis-aan-huisbemonstering/verzenden van monstertests.

4. De testcyclus is kort, de testkosten zijn laag en het experimentele plan is voltooid.

5. Volledige kwalificaties, complete laboratoriumapparatuur en een sterke wetenschappelijke kennisfic onderzoeksteam.

6. Ondersteuning MSDS-schrijfservice in 36 talen

BAIJIAN testproces voor voorbeeldverzending

1. Voorbeeldverzending

2. Monsters van eerste inspectie

3. Offerte

4. Beide partijen bevestigen dit, ondertekenen een vertrouwelijkheidsovereenkomst en starten het experiment

5. 7-15 werkdagen om het experiment te voltooien

6. Geef een testrapport uit en zorg voor postservice.

Het bovenstaande is de relevante inleiding tot structurele karakteriseringsanalyse. Als u andere testbehoeften heeft, kunt u de laboratoriumingenieur raadplegen om u te helpen deze te beantwoorden.


TEL:400-101-7153       EMAIL:service@Baijiantest.com      ADD:No. 700, Yishan Road, Xuhui District, Shanghai

Copyright © 2021-2022 Shanghai Baijian Co., Ltd. All Rights Reserved.   www.zhijiantest.com   BAIJIAN sitemap


seo seo