Efficient And Best Accurate




Detailed description

Detectie van secundaire ionenmassaspectrometrie tijdens de vlucht - BAIJIAN

Detection standard

  • Detection specification

Wat zijn de time-of-flight-testitems voor secundaire ionenmassaspectrometrie? Waar detecteert time-of-flight secundaire ionenmassaspectrometrie? BAIJIAN materiaaltestorganisatie kan time-of-flight secundaire ionenmassaspectrometrietestdiensten, materiaallaboratoria van derden, hightechbedrijven, CMA leveren. Het kwalificatiecertificeringsbureau richt zich voornamelijk op testen, testen en wetenschappelijk onderzoek. Het duurt 7-15 werkdagen om een ​​testrapport af te geven. Het testrapport ondersteunt het scannen van de QR-code om de authenticiteit te controleren. Meerdere laboratoriumvestigingen in het hele land ondersteunen landelijke testdiensten voor huis-aan-huisbemonstering/monsteraflevering.

Detectiebereik secundaire ionenmassaspectrometrie tijdens de vlucht

Dunne films, biologische materialen, aërosolen, koperlegeringen, siliconenrubber, epoxyharsen, secundaire batterijen op lithiumbasis, flotatieconcentraten , Muggenrook, enz.

Testitem: vluchttijd sec.testen van ondaire ionenmassaspectrometrie

Wat is de rol van het BAIJIAN testrapport van derden? Welke problemen kan het u helpen oplossen?

1. Verkoop en gebruik. (Verkoop uw eigen producten en geef testrapporten van derden uit om klanten meer vertrouwen te geven in de kwaliteit van uw producten en uw producten overtuigender te maken in de verkoop)

2. Gebruik voor onderzoek en ontwikkeling. (Tijdens het onderzoeks- en ontwikkelingsproces komen we enkele moeilijke problemen tegen, en deze problemen worden opgelost aan de hand van testrapportgegevens, waardoor de onderzoeks- en ontwikkelingscyclus wordt verkort en de onderzoeks- en ontwikkelingskosten worden verlaagd)

3. Verbeter de productkwaliteit. (Door testgegevens te vergelijken, kunt u uw eigen productproblemen ontdekken, de productkwaliteit verbeteren en de productiekosten verlagen)

4. Simuleer de productie. (Door middel van formuletestdiensten kunnen we betere producten in dezelfde branche testen en een gesimuleerde productie realiseren)

5. Gebruik van wetenschappelijke onderzoeksgegevens.

6. Bieden en bieden(BAIJIAN heeft een relatief korte testcyclus, lage testkosten en hoge herkenbaarheid, en is vooral geschikt voor biedingen)

Detectiestandaarden voor secundaire ionenmassaspectrometrie tijdens de vlucht

GB/T 40129-2021 Oppervlaktechemische analyse secundaire ionenmassaspectrometrie massastandaard voor secundaire ionenmassaspectrometer kalibratie

ASTM E2695-2009 Gids voor de interpretatie van massaspectrometriegegevens verkregen door secundaire ionenmassaspectrometrie tijdens de vlucht

ISO 13084-2011 massaschaal voor chemische oppervlakteanalyse van secundaire Ionenmassaspectrometrie Time-of-Flight Secundaire ionenmassaspectrometrie Kalibratie

ISO DIS 13084-2010 Kalibratie van secundaire ionenmassaspectrometer time-of-flight-massaschaal voor chemische oppervlakteanalyse

Wat zijn de voordelen van BAIJIAN-detectie? Waarom kiezen voor BAIJIAN?

1. BAIJIAN is een testinstituut voor collectief eigendom.

2. Eerste inspectiemonsters.

3.Velen in het hele land. Laboratoriumafdelingen ondersteunen huis-aan-huisbemonstering/verzenden van monsters voor testen.

4. De testcyclus is kort, de testkosten zijn laag en het experimentele plan is voltooid.

5. Volledige kwalificaties, complete laboratoriumapparatuur en een sterk wetenschappelijk onderzoeksteam.

6. Ondersteuning van MSDS-schrijfservice in 36 talen

BAIJIAN voorbeeldverzend- en testproces

1. Voorbeeldverzending

2. Eerste inspectie Voorbeeld

3. Offerte

4. Beide partijen bevestigen dit, ondertekenen een vertrouwelijkheidsovereenkomst en starten het experiment

5. Voltooi het experiment binnen 7-15 werkdagen

6. Testrapporten uitbrengen en vervolgdiensten verlenen.

Het bovenstaande is de relevante introductie tot time-of-flight secundaire ionenmassaspectrometriedetectie. Als u andere detectiebehoeften heeft, kunt u de laboratoriumingenieur raadplegen om u te helpen antwoorden.


TEL:400-101-7153       EMAIL:service@Baijiantest.com      ADD:No. 700, Yishan Road, Xuhui District, Shanghai

Copyright © 2021-2022 Shanghai Baijian Co., Ltd. All Rights Reserved.   www.zhijiantest.com   BAIJIAN sitemap


seo seo