Efficient And Best Accurate
Detailed description

Kleurmigratietest - BAIJIAN

Detection standard

  • Detection specification

Waar kunt u terecht voor kleurmigratietests met complete oplossingen? BAIJIAN Materials Testing Agency biedt testdiensten voor kleurmigratie. Het is een nationale hightech onderneming, een materiaallaboratorium van derden en een CMA-kwalificatiecertificeringsbureau. Het is een wetenschappelijke onderzoeksinstelling in collectief bezit met complete laboratoriuminstrumenten en wetenschappelijk onderzoek. Het team is sterk en houdt zich aan het concept van wetenschappelijk onderzoek en toewijding, en houdt zich bezig met prestatietests, niet-standaard testen, analyse en identificatie van onbekende stoffen, diagnostische analyse van industriële problemen, testen van componenten, foutanalyse, corrosieanalyse, enz. rapporten worden binnen 7-15 werkdagen uitgegeven en ondersteunen 2D. Het codesysteem controleert de authenticiteit, en meerdere laboratoriumvestigingen in het hele land ondersteunen landelijke huis-aan-huisbemonsterings-/monsterleveringstestdiensten.

Testperiode: 7-15 werkdagen

Testkosten: Eerste inspectie van monsters. Na de initiële inspectie wordt er een offerte gemaakt op basis van de testbehoeften van de klant en de complexiteit van het experiment.

Testitems kleurmigratie

Opslagbestendige kleurmigratietest, kleurmigratieweerstandstest, nationale standaard kleurmigratietest, pvc-kleurmigratietest, textielkleurmigratietest, verfkleurmigratietest , verf Kleurmigratietest, leerkleurmigratietest, polyester kleurmigratietest, pigmentkleurmigratietest, plastic masterbatch kleurmigratietest, sebs elastomeer kleurmigratietest, etc. ( Voor meer vereisten kunt u contact opnemen met een ingenieur voor meer informatie, die u één op één zal antwoorden.)

Wat is de rol van het BAIJIAN-testrapport? Welke problemen kunnen wij u helpen oplossen?

1. Verkoopcijfers. (Verkoop moet testrapporten van derden verstrekken om hun producten nog beter te makenuniek, laat de productgegevens voor zichzelf spreken en geef klanten meer vertrouwen in de kwaliteit van hun producten.)

2. Onderzoeks- en ontwikkelingsrapporten. (Tijdens het ontwikkelen van nieuwe producten kwamen we een aantal netelige kwesties over ingrediënten tegen. We gebruikten testgegevens van derden om de oorzaak van het probleem te vinden, het probleem tijdig op te lossen, de R&D-cyclus te verkorten en de R&D-kosten te verlagen)

3. Verbeter de kwaliteit van producten. (Ontdek problemen met uw eigen producten door testgegevens van derden te vergelijken, verbeter productproblemen, verbeter de kwaliteit en verlaag de productiekosten)

4. Gebruik van wetenschappelijke onderzoeksgegevens.

Teststandaard kleurmigratie

GB/T 3903.42-2019 Bovenwerk, voering en inlegzolen van schoenen Testmethode kleur migratie

QB/T 5157-2017 Testmethode voor kunstleer en kunstleer Bepaling van kleurmigratie

QB/T 5252-2018 Leerkleurechtheidstest colorTest voor migratien op polyvinylchloridefilm

SN/T 2470-2010 Testmethode voor kleurmigratie van textiel

Wat zijn de voordelen van het BAIJIAN Material Testing Laboratory?

1 Een gezamenlijk testbureau met volledige kwalificaties en wetenschappelijke, eerlijke en nauwkeurige testrapporten.

2. Er zijn meerdere laboratoriumvestigingen verspreid over het land, die huis-aan-huisbemonstering ondersteunen/monsters verzenden voor testen.

3. De testcyclus is kort, de testkosten zijn laag en het experimentele plan is completer.

4. Voor de initiële inspectie van monsters worden tijdens de initiële inspectie geen testkosten in rekening gebracht.

5. Het testrapport ondersteunt het scannen van de QR-code om de authenticiteit te controleren.

BAIJIAN-testproces

1. Stuur monsters. (Communiceer met ingenieurs, dien uw eigen testvereisten in en stuur monsters naar ons onderzoeksinstituut)

2. Eerste inspectiemonsters. (Voer na ontvangst van het monster een voorlopige inspectie van het monster uiten een gedetailleerd experimenteel plan formuleren)

3. Offerte. (Na de eerste inspectie wordt er een offerte gemaakt op basis van de testbehoeften van de klant en de complexiteit van het experiment)

4. Beide partijen bevestigen dit, ondertekenen een vertrouwelijkheidsovereenkomst en starten het experiment.

5. Het duurt 7-15 werkdagen om het experiment te voltooien.

6. Verstuur het testrapport per post en zorg voor postservice.

Het bovenstaande is de relevante inleiding tot het testen van kleurmigratie. Als u andere testbehoeften heeft, kunt u de laboratoriumingenieur raadplegen om u te helpen deze op te lossen.

Previous post:Gouderts testen - BAIJIAN Next chapter:


TEL:400-101-7153       EMAIL:service@Baijiantest.com      ADD:No. 700, Yishan Road, Xuhui District, Shanghai

Copyright © 2021-2022 Shanghai Baijian Co., Ltd. All Rights Reserved.   www.zhijiantest.com   BAIJIAN sitemap


seo seo